KONTAKT


Kun et klik væk ... cirka

AGENTUR / AGENCY 

For foreign rights inquiries etc. please contact:

 

COPENHAGEN LITERARY AGENCY

www.cphla.dk

Hyskenstræde 10, 2. sal.

1207 København K

Denmark

Att.: Lars Ringhof

lars@cphla.dk

 

 

RESIN 

For all inquiries regarding RESIN please contact Copenhagen Literary Agency. 

www.cphla.dk

 

Att.: Lars Ringhof

lars@cphla.dk

 

ane riel slagteren i liseleje saxo saxo.com køb bestil salg bog bøger roman krimi pris brahm lauritsen tiderne skifter forlag

EMAIL

Brug formularen herunder for at sende en privat email. Så skal jeg nok svare hurtigst muligt. Forespørgsler om foredrag kan du også sende ad denne vej. 

Øvrige forespørgsler bedes rettet til mit agentur.

Ja, det der regnestykke må du lige tage med. Det er for at sikre, at du ikke er en ork eller en cyborg eller noget i den stil. Den slags har jeg haft store problemer med. Især orker.

FOREDRAG

Jeg kommer gerne ud til litteraturselskaber, biblioteker mv. og fortæller om mit forfatterskab. Det er vanvittig sært og interessant altsammen! Men nej, jeg gør det altså ikke for et par gode flasker rødvin, hvor meget jeg end holder af det stads. ;) Læs mere om foredragene HER

Skriv direkte til mig vedr. foredrag via kontaktformularen herover.

NB: Jeg har sat foredragsaktiviteterne på stand by i 2018 for at bruge tiden og krudtet på færdiggørelsen af min tredje roman. I er naturligvis velkomne til at kontakte mig alligevel med en forespørgsel.

 

ane riel forfatter tiderne skifter roman forlag harpiks slagteren i liseleje kontakt roman bog bøger

 

Kunne du tænke dig en krusedulle / personlig hilsen i en bog, du har købt, så finder vi nok ud af det. Bare skriv til mig eller hiv fat i mig efter foredrag eller lign.

(Bemærk: Jeg har ikke selv bøger, jeg kan sælge af)

KØB AF BØGER

Du burde kunne finde mine bøger hos din lokale boghandler. Ellers må du meget gerne true boghandleren med bank (eller hjul og stejle ... det virker som regel for mig). På forhånd tak. 

Alternativt kan du købe dem hos fx. saxo.com - klik på et af billedene herunder. Saxo sender også til udlandet.

ane riel slagteren i liseleje saxo saxo.com køb bestil salg bog bøger roman krimi pris brahm lauritsen tiderne skifter forlag