KONTAKT


Kun et klik væk ... cirka

AGENTUR / AGENCY 

For foreign rights inquiries please contact:

COPENHAGEN LITERARY AGENCY

Att.: Esthi Kunz / Lars Ringhof

Frederiksholms Kanal 2, 3.

1220 København K

Denmark

Tel: (+45) 33 13 25 23 

www.cphla.dk

ane riel forfatter tiderne skifter roman forlag harpiks slagteren i liseleje kontakt roman bog bøger

 

Kunne du tænke dig en krusedulle / personlig hilsen i en bog, du har købt, så finder vi nok ud af det. Bare skriv til mig.

(Bemærk: Jeg har ikke selv bøger, jeg kan sælge af)

EMAIL

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig direkte. Brug formularen herunder for at sende en privat email. Så skal jeg nok svare hurtigst muligt.

Ja, det der regnestykke må du lige tage med. Det er for at sikre, at du ikke er en ork eller en cyborg eller noget i den stil. Den slags har jeg haft store problemer med. Især orker.

FOREDRAG

Jeg kommer hjertens gerne ud til litteraturselskaber, biblioteker mv. og fortæller om "Harpiks" og "Slagteren i Liseleje" og dertil lidt om, hvordan jeg arbejder, hvorfra jeg henter inspiration osv. Det er vanvittig sært og interessant altsammen! 

Læs mere om foredragene HER

Skriv direkte til mig vedr. foredrag via kontaktformularen herover.

 

BØGER

Skulle du være interesseret i at købe "Harpiks" eller "Slagteren i Liseleje", burde du kunne finde dem begge hos din lokale boghandler. Ellers må du meget gerne true boghandleren med bank (eller hjul og stejle ... det virker som regel for mig). På forhånd tak.

Alternativt kan du købe bogen let og hurtigt hos saxo.com - klik på et af billedene herunder. Saxo sender også til udlandet.

ane riel slagteren i liseleje saxo saxo.com køb bestil salg bog bøger roman krimi pris brahm lauritsen tiderne skifter forlag ane riel slagteren i liseleje saxo saxo.com køb bestil salg bog bøger roman krimi pris brahm lauritsen tiderne skifter forlag